Skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp

Lilla Hudvårdsgränden kan erbjuda injektionsbehandlingar som utförs av Irina Dahlkvist, narkos- och anestesissjuksköterska. Hon är sedan 2013 Certifierad för fillers- och botoxinjektioner.

adult-attractive-beautiful-165578
Konsultation
30 min 300 kr
Botox Pannan
3200 kr
Lip Volym / Emervel 1 ml
3200 kr
Restylane/ Perlan 1 ml
3000 kr
Skinbooster 1 ml
2200 kr


Fillers är ett samlingsnamn för injektioner bestående av hyaluronsyra. Det finns flera märken på marknaden, Irina använder Restylane som är en svensk produkt. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som binder till sig fukt 1000 ggr sin vikt. Den fyller ut rynkor och linjer runt munnen, ögonen och i pannan. Används även som utfyllnad i läpparna. Det är individuellt hur länge en injektion varar, det beror på hur hög omsättning du har och om du sköter huden med fukttillförande produkter för att underhålla och förlänga effekten. Genomsnitt varar en injektion i 4-6 månader.

Botox är ett nervgift, botulinum toxin. Detta används i pannan för att minska muskelkontraktionerna som orsakar rynkor. Det slätar ut pannan och rynkorna försvinner. En injektion varar i ca 4 månader. För att få göra dessa injektioner behövs tillstånd från legitimerad läkare, vilket Irina har.

Det är alltid fördelaktigt att rengöra huden innan en injektion görs för att optimera hudens hälsa och resultatet av injektionen därför rekommenderas du att alltid boka en ansiktebehandling ett par dagar innan injektionen ska utföras. Tillsammans bestämmer vilken ansiktsbehandling som passar dig bäst.

Är du intresserad av injektionsbehandlingar och vill boka dessa, vänligen kontakta mig via 0763- 90 88 89 alternativt info@lillahudvardsgranden.se då dessa ej är bokningsbara via online bokningen.

lilla-hudvardsgranden-line