En kemisk peel som arbetar med huden

En kraftfull kemisk peeling för djupare strukturförbättring. Arbetar effektivt mot ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov ytstruktur, linjer och förlorad spänst. Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Close-Up-Pro-Power-Peel-Dropper-ProSkin-60

Vad kan jag förvänta mig?
Efter tre utförda behandlingar upplever de flesta förbättringar som slätare hud, minimerade linjer samt färre tilltäpptheter/pormaskar. Resultatet påverkas av hudens kondition, hur ofta behandlingen görs samt dina hudvårdsrutiner hemma. Döda hudceller kommer att avlägsnas vid behandlingen men framför allt startar en kraftfull cellförnyelseprocess i de djupare hudskikten. Resultatet blir en jämnare och slätare hud.

För bästa resultat rekommenderas du går en kur på 3-6 behandlingar beroende på ditt hudtillstånd. Därefter är det lämpligt att underhålla resultatet med ytterligare en till två kurer till per år.

Alla kurer inleds med konsultation, medicinsk genomgång och information om för/eftervård. Denna behandling lämpar sig inte för alla typer av hudtillstånd. Om du är minsta osäker på om detta är något för dig så ring eller maila gärna innan du bokar.

Pro Power Peel
1100 kr

Pro Power Peel Kurkort 3 behandlingar
2970 kr (990 kr/behandling)

Pro Power Peel Kurkort 6 behandlingar
5460 kr (910 kr/behandling)

lilla-hudvardsgranden-line