Bättre och långvariga resultat väntar på dig

ALUMIER Exklusive Peel är en resultatinriktad ansiktsbehandling där jag kommer att skräddarsy ditt behandlingsprogram för att hjälpa till att rikta in sig på specifika hudproblem, oavsett om det är åldrande, pigmenteringar, känslighet eller acne. Behandlingen sker i olika steg, där olika boosters och accelerators hjälper till att förbättra effekten av din behandling.

alumier

Vad kan jag förvänta mig?
I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, hudförberedande lotions och mask, kemisk peeling, booster, accelerator samt avslutande produkter. Du får också alltid med dig hem ALUMIERS Post Treatment kit, med produkter för hemmavård fem dagar efter behandlingen.

Genom att vi kombinerar professionella behandlingar med din skräddarsydda hemvårdskur, blir resultatet en strålande hud med förbättringar i ton, struktur och synliga tecken på åldrande. Hemvårdsprodukter förbereder din hud för den professionella behandlingen och bibehåller sedan resultaten efter behandlingen. De professionella behandlingarna förbättrar resultaten av hemvårdsprodukter. Därför är kombinationen av behandlingar och dagligt användande av produkterna så viktig.

ALUMIER Exklusive Peel utförs för bästa resultat i kur på 6 behandlingar, med 4-6 veckor mellanrum.

Pris/ behandling vid kur på 3-6 behandlingar
1299 kr

lilla-hudvardsgranden-line