Cellox 30 – hårreducering

SNABB, SÄKER OCH SMÄRTFRI HÅRBORTTAGNINGBEHANDLINGAR FÖR BÅDE HONOM OCH HENNE
Tekniken är en vidareutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger numera väldigt nära lasertekniken vad beträffar såväl stabilitet som säkerhet och snabbhet.

lillahudvard-cellox

Är du intresserad av CELLOX30 behandlingar och vill boka, vänligen boka först en konsultation.

Boka din behandling idag!

Konsultation 200 kr (priset dras av vid första behandlingen)

Armar 1600 kr

Armhålor 1100 kr

Bikinilinjen 1200 kr

Brasiliansk bikinilinje 1500 kr

Enstaka strån 330 kr

Haka 650 kr

Överläpp 550 kr

Överläpp & haka 1000 kr

Hela ben 3600 kr

Hela ben inkl bikinilinje 4350 kr

Hela ben inkl brasiliansk bikinilinje  4700 kr

Lår 2100 kr

Lår inkl bikinilinje 2800 kr

Lår inkl brasiliansk bikinilinje 3150 kr

Underben 1650 kr

Underben inkl bikinilinje 2400 kr

Underben inkl brasiliansk bikinilinje 2600 kr

Magsträng 650 kr

Rygg 1400 kr

Boka din behandling idag!

 

 

Vanliga frågor om CELLOX30

SNABB CELLOX-TEKNOLOGI
Med traditionella IPL-system pulsarman en puls i taget med en hög styrka i varje puls som direkt ödelägger hårsäcken. Celloxteknologin är en utveckling av denna befintliga teknologi. Den går ut på att man sveper med handtaget och succesivt bygger upp värmen i huden genom ett kontinuerligt pulsande ljus med lägre styrka i varje puls. Utan att tappa i effektivitet, är detta arbetssätt inte bara betydligt snabbare än traditionell IPL, utan minimerar även risken för pigmentförändringar och brännskador. Smärtfritt med effektivt kylsystem Cellox30 har ett effektivt kylsystem för kylning av det översta hudlagret under behandlingen, vilket förutom en högre effektivitet också innebär en smärtfri behandling och att risken för skador i princip försvinner, även på mörkare hud.


Undvik solning ca en månad före/ efter behandling. Även solspray bör undvikas ca två veckor före behandling. Undvik också träning det första dygnet efter behandling.


Hårborttagning
Hårstråets olika växt faser:

Anagen fas (aktiv växt fas)
Ca 15-20 % av hårstråna befinner sig i denna fas.

Katagen fas (övergångsfasen)
Håret slutar att växa, hårsäcken släpper taget om håret och blir inaktiv och börjar krympa. Ca 3-4% av håren befinner sig i denna fas som varar i 1-2 veckor.

Telogen fas (vilofas)
Här vilar håret och i slutet av denna fas lossnar hårstråt och ett nytt börjar växa. Resterande hårstrån befinner sig i denna fas som varar i 5-6 veckor. Cellox20 ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i den aktiva växt fasen (anagena). Vid ca 70º C förstörs proteinet i dessa hårsäckar. Forskning pekar på att ett växande hårstrå som ödelagts av hög energi inte växer tillbaka. Håranlag kan däremot aktiveras pga hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om NYA hårstrån.


Ca tre veckor efter behandling börjar hårstråna från de ödelagda hårsäckarna att ramla av.


Eftersom allt hår i det behandlade området inte befinner sig i den aktiva växt fasen brukar man räkna med att det krävs minst 6 behandlingar. Vanligtvis görs behandlingarna med ca 6-8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som ej ödelagts under
behandling ska hinna växa ut. Detta är naturligtvis individuellt och beror på behandlingsområde och hur snabb hårväxt man har.

 

 

lilla-hudvardsgranden-line