Alltid professionella ansiktsbehandlingar

Man, kvinna, ung, gammal – alla behöver avkoppling.
Här erbjuds du alltid professionella ansiktsbehandlingar med en unik och noggrann hudanalys. Utefter vad vi kommer fram till i hudanalysen styr det dagens behandlingsmål, men givetvis tas det även hänsyn till dina egna önskemål. Detta gör att varje behandling blir unik för din hud!

lillahudvardsgranden-ansiktsbehandling

 Ansiktsbehandling

Pro-Skin Teen | 575kr
är behandlingen för dig upp till 18 år. Denna behandling är anpassad för ungdomar och de problem som kan uppstå när det är obalans i huden och inverkan av hormoner. Behandlingen anpassas efter din hud och stort fokus läggs på djuprengöring och portömning.

Pro-Skin 45 | 675kr
är en resultatinriktad behandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål. I denna behandling har du möjlighet att efter rengöring och exfoliering, välja att lägga tid på portömning eller avslappnande ansiktsmassage.

Pro-Skin 60 | 875kr
är en spa-liknanden ansiktsbehandling med avancerade produkter och avslappnande behandlingstekniken. Passar dig som både vill ha professionella resultat och en behandlingsupplevelse utöver det vanliga. Här finns alltid tid för avkopplande nack- och ansiktsmassage och behandlingen kan avslutas med inslussning av serum för att förstärka produkteffekt och behandlingsresultat.

Pro-Skin Exklusive IPL | 1175kr
är en ansiktsbehandling där fokus läggs på att stimulera och vitaliserar din hud. Genom att använda IPL (intensive puls light) i behandlingen kommer din kollagenproduktion stimuleras på grund av värmen som IPL skapar. På så vis kan vi motarbeta och synbart minska brister, så som fina linjer, pigmenteringar och rodnad. Fördelarna att använda IPL i ansiktsbehandlingen är att du får en fastare hud, minskad porstorlek och ett mer jämnt och klart utseende. Behandlingen är skonsam och effektiv. Produktvalen i behandling och rekommendationerna för din dagliga hudvård kommer att anpassas utefter din hud och dess behov.


Du kan komplettera med tillval.


Pro-Skin Eye | 150kr
är ett behandlingsmoment där fokuset ligger på den tunna huden
under ögonen. Perfekt för att reducera mörka ringar och släta ut
linjer. Pro-skin Eye är en behandling som du väljer till extra i din
ansiktsbehandling.

Pro-Skin Neck IPL | 675kr
är ett behandlingsmoment där huden på halsen och dekolletaget
behandlas med strukturförbättrande och vitaliserande produkter och IPL (intensive puls light).
Pro-skin Neck är en behandling som du väljer till extra i din ansiktsbehandling.


Formning & plockning av bryn | 120 kr

Fransfärgning | 120 kr

Brynfärgning | 120 kr

Priserna gäller i samband med en ansiktsbehandling.

lilla-hudvardsgranden-line