Om Lilla Hudvårdsgränden

Det är jag, Marie som driver Lilla Hudvårdsgränden. En vision och dröm som blivit sann. 2011 tog jag min Internationella CIDESCO och SHR-godkända examen och kunde sedan titulera mig – Auktoriserad hud- och spaterapeut. Efter att ha varit anställd några år inom hudvårdsbranschen, var det dags för nya utmaningar. Och här är vi nu...

marie-lhg

Mitt fokus är att ge dig en välgörande upplevelse så väl för kroppen som för själen. Viktigt är att du ska känna att varje möte hos mig är unikt, personligt och tillgodoser dina önskemål och behov. Kom en stund innan din behandling så du hinner varva ner.

Berätta gärna innan för mig om du har särskilda musikönskemål eller om du vill att jag förbereder en varm härlig behandlingssäng att krypa ner i.  Jag vill gärna göra det lilla extra för dig, så att du känner dig väl omhändertagen när du kommer till mig.

lilla-hudvardsgranden-line
Dermalogica-logotype-PMS-431C-600x89

Hudvårdsmärket jag valt att jobba med i behandling och i försäljning är Dermalogica. Dermalogica är ett amerikanskt märke som funnits sedan 1986. Deras hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar med tyngdpunkt på hudvårdsutbildning. Intelligenta produkter till intelligenta användare. Dermalogica erbjuder kontinuerligt uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.

lilla-hudvardsgranden-line
Jane Iredale 1

Makeup märket jag valt att jobba med är Jane Iredale, en komplett mineralmakeupserie. Mineralerna är framställda med de senaste teknikerna som säkerställer bredspektrigt solskydd. Grundaren med samma namn har alltid strävat efter att ta fram produkter som är enkla att använda och som underlättar din vardag. Multifunktionella, lätta att applicera och innehåller ingredienser av högsta kvalité. Produkterna ger bästa täckning, finish och resultat.

lilla-hudvardsgranden-line
Lycon 1

Lycon är vaxmärket jag har valt att jobba med. Ett Australiensiskt märke, som funnits sedan slutet av 70-talet. Eteriska oljor och mineraler gör att vaxet är smidigt att använda och skonsamt mot huden. Vaxet används alltid tillsammans med en Pre-Waxing Oil som är lugnande för huden. Oljan bidrar till att vaxet inte klibbar fast på huden utan endast omsluter hårstråna, detta i sin tur gör att det inte rycker i huden.

lilla-hudvardsgranden-line
SHR 2

Lilla Hudvårdsgränden är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksförbund, SHR. SHR, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. Fokus ligger på etik, kvalitet samt öka säkerheten och trygghet för dig som kund.

lilla-hudvardsgranden-line
cidesco

SHR är anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz. CIDESCO har som syfte att främja estetiker internationellt, att förena medlemmar internationellt och nationellt, skapa träningscenter på skolor som följer CIDESCO:s utbildningsprogram och som kan leda till ett särskilt internationellt CIDESCO-diplom.

lilla-hudvardsgranden-line