Cellox 20 – hårreducering

SNABB, SÄKER OCH SMÄRTFRI HÅRBORTTAGNINGBEHANDLINGAR FÖR BÅDE HONOM OCH HENNE
Tekniken är en vidareutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger numera väldigt nära lasertekniken vad beträffar såväl stabilitet som säkerhet och snabbhet.

adult-attractive-beautiful-165578

Konsultation 200 kr (priset dras av vid första behandlingen)
Armar 1400 kr
Armhålor 900 kr
Bikinilinjen 1000 kr
Brasiliansk bikinilinje 1300 kr
Enstaka strån 200 kr
Haka 500 kr
Överläpp 400 kr
Överläpp & haka 800 kr
Hela ben 3200 kr
Hela ben inkl bikinilinje 3900 kr
Hela ben inkl brasiliansk bikinilinje  4200 kr
Lår 1800 kr
Lår inkl bikinilinje 2500 kr
Lår inkl brasiliansk bikinilinje 2800 kr
Underben 1400 kr
Underben inkl bikinilinje 2100 kr
Underben inkl brasiliansk bikinilinje 2400 kr
Magsträng 500 kr
Rygg 2800 kr

SNABB CELLOX-TEKNOLOGI
Med traditionella IPL-system pulsarman en puls i taget med en hög styrka i varje puls som direkt ödelägger hårsäcken. Celloxteknologin är en utveckling av denna befintliga teknologi. Den går ut på att man sveper med handtaget och succesivt bygger upp värmen i huden genom ett kontinuerligt pulsande ljus med lägre styrka i varje puls. Utan att tappa i effektivitet, är detta arbetsätt inte bara betydligt snabbare än traditionell IPL, utan minimerar även risken för pigmentförändringar och brännskador. SmärtfrITT med effektivt kylsystem Cellox 20 har ett effektivt kylsystem för kylning av det översta hudlagret under behandlingen, vilket förutom en högre effektivitet också innebär en smärtfri behandling och att risken för skador i princip försvinner, även på mörkare hud.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE/EFTERBEHANDLING
Undvik solning ca en månad före/ efter behandling. Även solspray bör undvikas ca två veckor före behandling. Undvik också träning det första dygnet efter behandling.

Hårborttagning
HårstråetS olika växtfaser:

Anagen fas (aktiv växtfas)
Ca 15-20 % av hårstråna befinner sig i denna fas.

Katagen fas (övergångsfasen)
Håret slutar att växa, hårsäcken släpper taget om håret och blir inaktiv och börjar krympa. Ca 3-4% av håren befinner sig i denna fas som varar i 1-2 veckor.

Telogen fas (vilofas)
Här vilar håret och i slutet av denna fas lossnar hårstråt och ett nytt börjar växa. Resterande hårstrån befinner sig i denna fas som varar i 5-6 veckor. Cellox ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i den aktiva växtfasen (anagena). Vid ca 70º C förstörs proteinet i dessa hårsäckar. Forskning pekar på att ett växande hårstrå som ödelagts av hög energi inte växer tillbaka. Håranlag kan däremot aktiveras pga hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om NYA hårstrån.

Vad händer med hårstråna efter behandling?
Ca tre veckor efter behandling börjar hårstråna från de ödelagda hårsäckarna att ramla av.

Hur många behandlingar krävs?
Eftersom allt hår i det behandlade området inte befinner sig i den
aktiva växtfasen brukar man räkna med att det krävs minst 6 behandlingar. Vanligtvis görs behandlingarna med ca 6-8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som ej ödelagts under
behandling ska hinna växa ut. Detta är naturligtvis individuellt och beror på behandlingsområde och hur snabb hårväxt man har.

Är du intresserad av CELLOX20 behandlingar och vill boka dessa, vänligen boka först en konsultation innan.

lilla-hudvardsgranden-line